Wat is 100% puur?

100% Puur is een boek dat je leert hoe je met volwaardig natuurvoedsel een goede gezondheid kunt bereiken en in stand kunt houden. Het is een waardevol hulpmiddel dat je helpt om bewuste voedingskeuzes te maken. Naast de basisbeginselen over gezonde voeding bevat het praktische tips en vele recepten. Alle recepten zijn vrij van gluten, geraffineerde suiker, koemelk, soja, pinda’s, en E-nummers maar het boek bevat ook vele eivrije recepten. 100% puur, eerlijk, lekker en gezond!

Waarom een receptenboek?

Helaas is er tegenwoordig meer bewerkt dan onbewerkt voedsel in winkels te vinden en lijken we te zijn vergeten dat eten in de natuur gemaakt hoort te zijn en niet op de fabrieksvloer. Ook het aantal mensen met een voedingsallergie, gezondheidsklachten en overgewicht neemt toe. Of wat dacht je van alle voedselschandalen die steeds vaker in het nieuws zijn?

Orthomoleculaire voedingsleer

Als natuurvoedingsadviseur en voedingstherapeut vond Dayenne Bos het tijd worden voor een boek waarin je niet alleen recepten terugvindt maar ook leert hoe je verantwoorde keuzes kunt maken bij het samenstellen van gezond (orthomoleculair) voedingspatroon. Daarom volgt in het eerste deel van het boek een korte uitleg over de verschillende voedingsstoffen en een aantal menuvoorbeelden van een gezond voedingspatroon. Met als doel voldoende kennis te vergaren om bewust te kunnen kiezen en te genieten van gezonde voeding.

Voor wie?

Dus, heb je een voedselintolerantie en ben je op zoek naar allergeenvrije recepten? Of ben je bewust met je gezondheid bezig maar vind je het lastig om lekkere recepten te vinden? Dan is dit boek echt wat voor jou! Dit boek is een echte must have om bewust te kunnen kiezen en te genieten van gezonde voeding! En good to know: alle recepten zijn vrij van gluten, geraffineerde suiker, koemelk, soja, pinda’s en E-nummers maar het boek bevat ook vele ei- en graanvrije (Paleo) recepten.

Titel: 100% puur

Auteur: Dayenne Bos

Prijs: € 19,99

ISBN: 978 90 452 1063 6

Gebonden, 192 pagina’s

Te bestellen bij www.bol.com