Even terug naar vroeger

Op 18 januari heb ik, de initiatiefnemer van Glunders, een heerlijke ochtend doorgebracht bij Hans Albers Fotografie voor het maken van de allergievrije Glunders foto. Vroeger, toen ik nog voor een werkgever werkte, begeleidde ik af en toe een fotoshoot. Ik vond dat creatieve proces heerlijk.

Witte eieren

Een dag eerder was ik druk bezig alle allergenen te verzamelen. Dat wordt een eitje, dacht ik. Maar ik kwam bedrogen uit. Ik moest 4 winkels af om mooie witte eieren te vinden. En op het moment suprême leek het ons toch nog mooier om appels en bleekselderij toe te voegen. Dus weer naar de winkel. Na wat proeffoto's en schuiven met allergenen was het concept klaar. Nu kwam het moeilijkste; een scherpe afdruk maken van het bord en bestek. Voorzichtig bestoof Hans het bord en bestek van bovenaf met bloem en daarna hebben we samen met chirurgische precisie het bord en het bestek verwijderd. Het resultaat was veelbelovend. Met de allergenen om het "bord" heen schoot Hans het ene mooie plaatje na het andere. We zijn  erg blij met het resultaat! De foto siert nu Glunders.nl en maakt in een klap duidelijk waar Glunders over gaat; zorgeloos (uit) eten met een voedselallergie of -intolerantie!

Copyright

By the way hieronder staat het copyright op deze geweldige foto!

De foto op de homepage van deze website is eigendom van Glunders.nl. Deze mag NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Glunders.

Groet,

Anne-Marie