....en dan is het zo ver!

Dan gaat Glunders.nl online 

Vanaf dat moment kunnen 1,2 miljoen Nederlanders hun positieve, buitenhuis allergievrije en intolerantievrije eetervaringen delen met anderen. Anderhalf jaar onderzoek, praten met veel mensen, wikken en wegen zijn er aan vooraf gegaan. Maar nu is de stap gezet!

Glunders.nl wil het leven van mensen met een voedselallergie of -intolerantie gemakkelijker en leuker maken als het gaat om buitenhuis eten.

Buitenhuis eten kan beter

Mensen met een voedselintolerantie of -allergie, maar ook hun familie, vrienden en collega’s, worden meer of minder beperkt in hun keuze om een hapje buiten de deur te eten. Of het nu om een gebakje, zakje friet of een 3-gangendiner gaat; altijd is er twijfel over het vakmanschap in de keuken, want dat kan je aan de buitenkant van de zaak niet zien. En ook de kennis van het personeel laat soms te wensen over. Hierdoor moet buitenhuis eten met een voedselintolerantie of -allergie goed worden voorbereid en dat kost veel tijd. Dit moet beter vindt Glunders.nl!

Veilig en zorgeloos (uit) eten toegankelijk voor iedereen

Glunders.nl wil dat allergievrij of intolerantievrij (uit) eten toegankelijk wordt voor iedereen. Op Glunders kan je snel jouw weg vinden om recensies te lezen van mensen met dezelfde voedselallergie of -intolerantie als jij. Daarnaast kan een eetgelegenheid bekendheid geven aan haar keuken. Alleen eetgelegenheden, die hun uiterste best willen doen voor hun allergievrije en intolerantievrije gasten, kiezen voor Glunders.

Groet,

Anne-Marie