Over Glunders

Buitenhuis eten met een voedselallergie of voedselintolerantie?

Het kan veilig, zorgeloos en lekker in heel Nederland

Wie zijn wij?

Glunders wil het leven van mensen met een voedselallergie of voedselintolerantie gemakkelijker en leuker maken als het gaat om buitenhuis eten. Er zijn in Nederland 1,2 miljoen mensen met een voedselintolerantie of -allergie en dit aantal stijgt elk jaar.

Mensen met een voedselallergie of -intolerantie, maar ook hun familie, vrienden en collega’s, worden meer of minder beperkt in hun keuze om een hapje buiten de deur te eten. Of het nu om een gebakje, zakje friet of een 3-gangendiner gaat; altijd is er twijfel over het vakmanschap in de keuken, want dat kan je aan de buitenkant van de zaak niet zien. En ook de kennis van het personeel laat soms te wensen over. Hierdoor moet buitenhuis eten met een voedselallergie of -intolerantie goed worden voorbereid en dat kost veel tijd. Dit moet beter vindt Glunders!

Glunders wil dat lekker (uit) eten toegankelijk wordt voor iedereen met een voedselallergie of -intolerantie. Op Glunders kan je snel jouw weg vinden om recensies te lezen van mensen met dezelfde voedselallergie of -intolerantie als jij.

Hoe werken wij?

Wij zijn dé intermediair:

  • Voor mensen met een voedselallergie of -intolerantie, die buitenhuis veilig, zorgeloos en lekker willen (uit) eten.
  • Voor eetgelegenheden, die vakkundig allergievrij en intolerantievrij eten kunnen verzorgen voor hun gasten en daar meer bekendheid aan willen geven.

Mensen met een voedselallergie of -intolerantie helpen elkaar via Glunders. Ze delen hun succesverhalen over buitenhuis eten door het schrijven van recensies. Ze beoordelen verschillende soorten eetgelegenheden op de kwaliteit van het allergievrije en intolerantievrije eten, maar ook het overleg met het personeel en de sfeer. Alle eetgelegenheden staan gratis op Glunders en - tegen betaling - kan de zichtbaarheid worden uitgebreid. Op Glunders vind je ook relevant nieuws, allergievrije en intolerantievrije blogs en de nieuwste boeken over voedselallergieën en voedselintoleranties. Als je aan ons doorgeeft waar je buitenhuis eet, dan blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe veilige eetgelegenheden in jouw buurt.

Waarom kies je voor Glunders?

  • Recensies geschreven dóór mensen met een voedselallergie of -intolerantie vóór mensen met een voedselallergie of -intolerantie.
  • Alleen eetgelegenheden, die hun uiterste best willen doen voor hun allergievrije en intolerantievrije gasten, kiezen voor Glunders.
  • Waar je ook bent, je kunt Glunders altijd raadplegen. Ook op jouw telefoon.
  • Mogelijkheid om direct te reserveren of meer informatie op te vragen.
  • Ook recensies over pretparken, dierentuinen, wegrestaurants etc.
  • Liever thuis eten? Ook afhaalrestaurants staan op Glunders.
  • Geen helpdesk, maar betrokken klantenservice.

Contactformulier